Maak kennis met de commissies

"Wij bereiden een spetterende opening voor op maandagochtend 7 oktober 2019."
Carla Wildeboer, Marije Klein Robbenhaar, Irene van der Walle en Caroline van Bossum.
Openingscommissie
"De kinderfeestcommissie is druk bezig met het voorbereiden van een Discofeest met allerlei leuke kinderactiviteiten voor vrijdag 11 oktober 2019."
Caroline van Bossum, Merith Pelger, Bart Rustenburg, Gerbrich de Boer, Johanneke Bedaux, Joris van Eijck, Kim Pruissen, Maeike Bouwmeester, Marianne Verheij, Susanne van Waveren, Rutger van Rompaey en Erik Voltman
Kinderfeestcommissie
Eindelijk is het thema van het feest van vrijdagavond 11 OKTOBER 2019 bekend gemaakt: GREAT GATSBY! En we hebben een top locatie in het centrum gevonden: CitySense! Het feest start stipt om 21.00 uur en duurt tot 02.00 uur. Regel dus een goede oppas! Voor alle ouders die nu een kind in groep 1 t/m 8 op school hebben zitten en voor de leerkrachten en het personeel die nu werkzaam zijn op de USV, zijn er kaartjes beschikbaar via deze site. Je kunt maximaal 2 kaartjes per persoon bestellen (€ 19,19 pp). De DJ wordt aangeboden door Fourmation Entertainment. De borrelhapjes worden aangeboden door PUNT makelaars. A Little Party Never Killed Nobody…! See you soon!
flyer-lustrum USV
Ritty van Straalen, Anique de Vries, Femke Bruinsma, Ramses Qaysi, Caroline van Bossum en Charito Warringa
Feestcommissie
De viering van een eeuwfeest, vier creatieve breinen, een potlood en een schetsboek, dat zijn de ingrediënten voor het vormen van de expositie commissie. Frans, Ingeborg, Margriet & Patrice, ieder voor zich werkzaam in de creatieve wereld, willen graag hun steentje bijdragen aan het Eeuwfeest van de Utrechtse Schoolvereniging. Dat doen ze samen en zij organiseren een 6-daagse expositie in de lustrumweek van 7 tot en met 12 oktober. Middels beeld en geluid verbinden zij het verleden met het heden en de toekomst. De expositie is er voor iedereen van school, de buurt en natuurlijk onze reünisten. Wees van Harte Welkom in oktober!
Frans, Ingeborg, Margriet & Patrice
Expositiecommissie
Houd donderdag 10 oktober vrij voor de Lustrum musical van de USV! Op een spectaculaire locatie zulle álle leerlingen van de USV hun moment in de spotlights krijgen, want iedereen treedt op! De musical commissie zal de leerlingen begeleiden bij het ontwerpen en maken van de decors en kleding. Ook zullen wij helpen bij het repeteren voor het grote optreden. Voor vragen e.d. kun je bij ons terecht.
Joeke Sondorp, Marloes Muus, Sabien Vreeman en Fransien Godeke
Musicalcommissie
100 jaar USV, wat een fijne school en wat een mijlpaal. Daar hoort een bijzonder boek bij waarin de geschiedenis kleurrijk staat opgetekend. We struinden door de Utrechtse archieven, tekenden en schreven en kwamen ten slotte met een idee dat ons nu al dierbaar is.... Het is bedacht voor onze kinderen, maar we weten zeker dat ook de ouders hiervan gaan genieten!
Aimée, Alma, Charito en Nanette
De Eeuwfeestboek commissie
Wat is een lustrum zonder reünie! Op zaterdag 12 oktober zal deze plaatsvinden in het schoolgebouw van de USV, Als reüniecommissie zijn wij druk bezig met het bereiken van zoveel mogelijk oud-leerlingen, leerkrachten, bestuursleden en ouders van oud-leerlingen. Daarnaast wordt er een programma gemaakt waar iedereen iets van zijn/haar gading kan vinden. Wij kijken er naar uit om u allen in groten getale te ontmoeten, terug te blikken op de afgelopen 100 jaar en te toasten op de volgende 100 jaar USV!
Harry Wildeboer, Sjoerd Warringa, Simone Babeliowsky, Bastiaan Kole, Christian Veldkamp en Liesbeth Cazemier
Reüniecommissie
De sportdagcommissie zorgt voor een spetterende sportieve dag vol met spanning en sensatie en sportieve verrassingen.
Remco van Os, Manon Harmelink en Léon van Bossum
sportdagcommissie
"Het 100 jarig bestaan van onze ‘buurtschool’ willen we graag met de buurt vieren en hen betrekken bij onze activiteiten. Naast het uitnodigen van onze buurt voor onze opening en tentoonstelling op de school, hebben we contact gelegd met een lokaal 'goed doel', willen we samenwerken met het Wilhelminapark en een historische lezing aanbieden. We zullen zo snel mogelijk hier meer informatie geven."
Caroline van Bossum en Merith Pelger
Buurtcommissie