Reüniecommissie

Wat is een lustrum zonder reünie! Op zaterdag 12 oktober zal deze plaatsvinden in het schoolgebouw van de USV aan de Frans Halsstraat. Als reüniecommissie zijn wij druk bezig met het bereiken van zoveel mogelijk oud-leerlingen, oud-leerkrachten, oud-bestuursleden en ouders van oud-leerlingen. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Zegt het dus voort! We hebben een programma gemaakt waar iedereen iets van zijn/haar gading kan vinden. Het programma treft u onderstaand aan. Wij kijken er naar uit om u allen in groten getale te ontmoeten, terug te blikken op de afgelopen 100 jaar en te toasten op de volgende 100 jaar USV!
Harry Wildeboer, Sjoerd Warringa, Simone Babeliowsky, Bastiaan Kole, Christian Veldkamp, Liesbeth Cazemier en Charito Warringa
Reüniecommissie

De reünie wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Kwekerij is een bruisend stukje groen met festival terras midden in Utrecht-Oost. Aan de Burgemeester Fockema Andreaelaan 15 openen na de zomer de deuren van 's-morgens tot 's-avonds. Je kunt er komen genieten van wereldse gerechten en vrolijke drankjes.